Reading Time: < 1 minute

Knjigovodstvena Agencija Novi Sad

Mi koristimo činjenice, nikako nagađanja

usluge

Knjigovodstvene Usluge U Novom Sadu

Otvaranje Firme

Reading Time: < 1 minute

Otvorite firmu brzo, lako i jednostavno. Odaberite pravi oblik poslovanja i adekvatne poreske opcije. Izrada odluka o osnivanju i podnošenje registracionih prijava. Mogućnost registrovanja sedišta na našoj adresi, prijema pošte i zastupništva.

Računovodstvo Knjigovodstvo

Reading Time: < 1 minute

Vođenje knjiga, obračuni PDV, obračun naknada zarada i sastavljanje završnih računa za preduzetnike i pravna lica. Niz godina pružamo knjigovodstvene usluge entuzijastičnim preduzetnicima, ali i kompanijama sa preko 100 zaposlenih.

Radne Dozvole i Drugo

Reading Time: < 1 minute

Za lica koja nisu državljani R. Srbije za kontinuiran rad u Srbiji potrebna je boravišna i radna dozvola. Uz iskustvo u velikom broju postupaka dobijanja boravišnih i radnih dozvola predstavljamo pravu administrativno-pravnu podršku na ovom putu.

Transferne Cene

Reading Time: < 1 minute

Transferne cene nastaju iz transakcija sa povezanim licima. Poreski organi zahtevaju da se cene nastale iz ovakvih transakcija uporede sa cenama „van dohvata ruke“. Sa uspehom izrađujemo Studije, koristeći relevatne baze podataka (Amadeus, Scoring)

Savetovanje i Seminari

Reading Time: < 1 minute

Kumulirano iskustvo u radu i edukaciju stvorilo je preduslove da budemo relevantan sagovornik i predavač na stručne teme iz oblasti računovodstva, poreza i radnih odnosa koje pruža naša knjigovodstvena agencija Novi Sad.

APR Usluge

Reading Time: < 1 minute

Za klijente izrađujemo akte, sprovodimo proceduru promene i fizički predaje i preuzimamo rešenja o promenama u registru APR-a. Sa nama možete bez problema registrovati promenu poslovnog imena, visine kapitala, vlasnika, zakonskih zastupnika i druge slične promene koje su predmet registracije u APR-u.

Sve usluge

Knjigovodja Novi Sad - Zasto Aktiva Sistem?

Reading Time: < 1 minute

Činjenica je da smo već 20 godina u poslu. U tom periodu stekli smo poverenje klijenata, ali i uvažavanje kolega i poreskih organa.

U firmi je uspešno završena generacijska smena, koja nam daje mogućnost da stabilno poslujemo i u godinama pred nama. Cilj nam je da pružamo visoko kvalitetnu uslugu koju karakteriše ažurnost i znanje. Smatramo da u tome uspevamo, o čemu svedoči kontinuitet rada i zadovoljstvo klijenata.

Tim od oko 20 uglavnom visoko obrazovanih ljudi, sa adekvatnim računovodstvenim znanjem i iskustvom, kao i poznavanjem tehnologije i stranih jezika omogućava pružanje profesionalne usluge klijentima, bilo da su su u pitanju domaći državljani ili preduzeća ili stranci. U naše poslove pored računovodstva, spadaju i poresko savetovanje, zastupanje pred organima Poreske uprave, prijave i odjave radnika, obračuni zarada i drugih ličnih primanja, administrativno-pravna podrška.

Razvojem tehnike i tehnologije omogućen je i online pristup našem programu i implementirano elektronsko poslovanje.