Virtuelna kancelarija

Virtuelna kancelarija predstavlja izuzetno popularan i efikasan poslovni koncept koji omogućava korisnicima da bez troškova zakupa kancelarije, opremanje kancelarije, angažovanje radnika te pratećih troškova dobiju kompletnu uslugu standardne kancelarije.

Činjenica je da sve više delatnosti ne podrazumeva rad na određenoj fizičkoj lokaciji, međutim i dalje svaki privredni subjekt mora da ima registrovanu adresu sedišta za kontakt sa državnim organima i poslovnim partnerima.

U tom smislu, virtuelna kancelarija se pokazala kao praktično rešenje koje racionalizuje resurse. Ona omogućava racionalizaciju troškova dok Vaš posao ne zahteva radni prostor i Vi možete fizički da se nalazite bilo gde.

Kako su danas ljudi često u pokretu i menjaju adrese stanovanja i rada, sasvim je praktično imati sedište na jednoj adresi.

Upotrebnom virtuelne kancelarije i pratećih usluga, moguće je maksimalno racionalizovati troškove zakupa, interneta i telefonije, opremanja kancelarije i angažmana zaposlenih.

Na našoj adresi moguće je da registrujete sedište firme u Srbiji.

Za Vašu firmu primamo poštu, istog dana je skeniramo i šaljemo na imejl adresu koju naznačite.

Takođe, vršimo prijem fizičke pošte i njeno dalje prosleđivanje.

Moguće je ugovoriti i uslugu odgovaranja na pozive koji su upućeni Vašoj firmi, kao i angažovanje asistenta koji će biti posvećen Vašim zahtevima.

Virtuelna kancelarija Beograd – Novi Beograd

Adresa u Beogradu je Bulevar Mihajla Pupina 10a, tzv. Yu biznis centar koji se nalazi u administrativno-poslovnom centru Novog Beogradu okružen sa mnoštvom renomiranih kompanija i javnih institucija.

Virtuelna kancelarija Novi Sad

Adresa u Novom Sadu je Pavla Papa 14 i nalazi se u samom centru Novog Sada, takođe u neposrednoj blizini svih relevantnih institucija.

Na ovim adresama nalazi se i naš tim, tako da na jednom mestu možete da dobijete i usluge renomirane kuće iz oblasti računovodstva, poreza i privrednog prava.

Administrativna podrška koju nudimo mogu znatno da Vam olakšaju poslovanje i omogući da svoje vreme posvetite onome u čemu ste najbolji.

U skladu sa potrebama Klijent može da ugovori i uslugu Coworking space-a, odnosno korišćenja radnog prostora za svoje radne obaveze i sastanke.

Kontaktirajte nas na office@aktivasistem.com i saznajte više kako biste odabrali najefikasnije rešenje za Vaše poslovanje.

Šta dobijate?

Novi Sad

  • Pavla Papa 14
  • +381 21 523 655+381 63 105 61 83

Beograd

  • Bulevar Mihajla Pupina 10 A-I/12, sprat 4
  • +381 11 311 83 49+381 60 588 57 19

Izaberite poslovnu jedinicu koju želite da kontaktirate: