Coworking Space

Rad u zajedničkom prostoru sve je popularniji poslovni koncept.

To nije ni čudo jer coworking prostor prati savremene tokove poslovanja gde rad nije striktno vezan uz fizičko prisustvo, a omogućava i znatne uštede i fleksibilnost.

Kroz rad u našem zajedničkog prostoru racionalizovaćete troškove i minimizirati angažman održavanja prostora u kojem radite.

Pri tome na raspolaganju imate moderan, funkcionalan i modularan prostor koji se može prilagoditi invididualnim potrebama.

Takođe, prostor možete koristiti i za poslovne sastanke za šta su Vam na raspolaganju lepo uređene i funkcionalne kancelarije ili konferencijske sale.

Moguće je ugovoriti i kontinuirano korišćenje prostora (share space) koji uključuje odlične internet konekcije, upotrebu štampača, skenera, kuhinje itd. Korišćenje je moguće ugovoriti za tim do 6 osoba.

Otkazni rok je svega 25 radnih dana, što Vam takođe daje fleksibilnost ukoliko se se vaši poslovni planovi izmene.

Adresa u Beogradu je Bulevar Mihajla Pupina 10a, tzv. Yu biznis centar koji se nalazi u administrativno-poslovnom centru Novog Beogradu okružen sa mnoštvom renomiranih kompanija i državnih organa.

Zgrada je odlično pozicionirana, lako pristupačna, sa recepcijom na ulazu u zgradu i lepo uređenim ulaznim delom zgrade.

Na istom mestu, na raspolaganju su i sve naše druge usluge – računovodstvo, pravo, administracija.

Pored usluge coworking space na raspolaganju je i korišćenje usluge virtuelne kancelarije.

Novi Sad

  • Pavla Papa 14
  • +381 21 523 655+381 63 105 61 83

Beograd

  • Bulevar Mihajla Pupina 10 A-I/12, sprat 4
  • +381 11 311 83 49+381 60 588 57 19

Izaberite poslovnu jedinicu koju želite da kontaktirate: