Reading Time: < 1 minute

Knjigovodstvena Agencija Beograd

Računovodstvo i porezi su jedan od ključnih aspekata poslovanja.
Poverite ga stručnim i iskusnim saradnicima

usluge

Knjigovodstvene Usluge U Beogradu

Otvaranje Firme

Reading Time: < 1 minute

Poresko savetovanje i administrativno-pravna podrška u postupku osnivanja privrednog društva ili registracije preduzetnika. Ceo postupak sa nama je sveobuhvatan jer se već prilikom osnivanja donose mnoge bitne odluke sa poreskog, računovodstvenog i pravnog aspekta.

Računovodstvo Knjigovodstvo

Reading Time: < 1 minute

Vođenje poslovnih knjiga, PDV obračun, obračun zarada, izrada završnih računa, saradnja sa Poreskom upravom i drugim državnim organima. Kontunuirano praćenje izmena poreskih propisa.

Radne Dozvole i Drugo

Reading Time: < 1 minute

U mogućnosti smo da Vam znatno olakšamo proceduru ishodovanja boravišne i radne dozvole za strance. Sa nama ćete izbeći nepotrebno gubljenje vremena i dobićete prave informacije i podršku u celokupnom procesu.

Transferne Cene

Reading Time: < 1 minute

Transferne cene nastaju kada postoje međusobno povezana preduzeća, pravna lica i njihove međusobne transakcije. Izveštaj o transfernim cenama (u skraćenom ili punom obliku) je neophodno predati zajedno sa poreskom prijavu za utvrđivanje poreza na dobit, odnosno dohodak građana.

Savetovanje i Seminari

Reading Time: < 1 minute

Savetovanja i seminari iz oblasti poreza pravnih i fizičkih lica, radnih odnosa, obračuna zarada i drugih ličnih primanja, finansijskog izveštanja i administriranja poslovnih procesa koje pruža naša knjigovodstvena agencija Beograd.

APR Usluge

Reading Time: < 1 minute

Sa nama završavate sve neophodne radnje u Agenciji za privredne registre (APR-u). Osnivanje i registracije, promene sedišta, registrovanje ogranka, poslovne jedinice, imenovanje i razrešenje dužnosti zakonskog zastupnika, promena članova društva itd.

Sve usluge

Knjigovodja Beograd - Zasto Aktiva Sistem?

Reading Time: < 1 minute

Iskustvo i susretanje sa različitim delatnostima i oblicima poslovanja, kao i entuzijastični mladi kadar, pruža nam mogućnost da na kvalitetan način vodimo poslovne knjige, vršimo analizu ispravnosti knjiženja i u radu implementiramo novine u izmenama propisa.

Kontinuitet rada kroz 2 generacije svedoči o stabilnosti i kvalitetu našeg rada.

U poslu, kao prioritet uvek ističemo transparentan odnos, a završen posao u skladu sa zahtevima klijenata i državnih organa stavljamo na prvo mesto.

Ceo proces i rezultati našeg rada na raspolaganju su Vam u bilo kom momentu, kako kroz mogućnost uvida u knjiženje računovodstvenih promena, tako i kroz jasno strukturisane korake i obaveštenja u procesu našeg rada.

Naše usluge pružamo samostalnim preduzetnicima, ali i kompanijama sa preko 100 zaposlenih.

Neretko smo svedoci rasta i razvoja poslovanja naših klijenata i uvereni smo da to nije slučajno. Naši klijenti su ljudi ili organizacije koje donose kvalitetne odluke.

Jedna od takvih je i izbor nas kao računovodstvene agencije u Beogradu.

Napravite korak napred, bićemo Vam podrška.