Preuzmite Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti

Predstavljamo najnovije obrasce:

  • Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti,
  • Ugovor između rukovaoca i obrađivača podataka o ličnosti,
  • Akt o bezbednosti i privatnosti podataka za website (Privacy Policy),
  • Primer forme za traženje pristanka za obradu.

Navedeni obrasci se mogu koristiti za usklađivanje sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (u daljem tekstu Zakon). Obrasci su jednostavni za preuzimanje, laki za popunjavanje a dostupna je i podrška za sve nedoumice prilikom usklađivanja sa Zakonom.

Kupovinom obrazaca stičete mogućnost da uskladite interne akte, odnosno dokumentaciju sa Zakonom, a u ponudi možete izabrati više paketa:

Basic
  • Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti
  • Ugovor između rukovaoca i obrađivača podataka o ličnosti

cena 30€

Basic +
  • Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti
  • Ugovor između rukovaoca i obrađivača podataka o ličnosti
  • Pomoć pri popunjavanju

cena 40€

Web
  • Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti
  • Ugovor između rukovaoca i obrađivača podataka o ličnosti
  • Akt o bezbednosti i privatnosti podataka za website
  • Primer forme za traženje pristanka za obradu

cena 50€

Web +
  • Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti
  • Ugovor između rukovaoca i obrađivača podataka o ličnosti
  • Akt o bezbednosti i privatnosti podataka za website
  • Primer forme za traženje pristanka za obradu
  • Pomoć pri popunjavanju

cena 60€

Advanced
  • Pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti
  • Ugovor između rukovaoca i obrađivača podataka o ličnosti
  • Akt o bezbednosti i privatnosti podataka za website
  • Primer forme za traženje pristanka za obradu
  • 1 na 1 pomoć pri popunjavanju i savetovanje (do 2h)

cena 140€

Advanced +

Kompletan postupak (end-to-end) usklađivanja vašeg poslovanja sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Cena usluge zavisi od kompleksnosti i obima posla.

cena od 400€

*Pomoć pri popunjavanju Basic+ i Web+ paketa je grupna i održava se svake srede od 15-16h u Novom Sadu na adresi Pavla Papa 14, odnosno sredom telefonski od 14:30-15h pozivom na broj 063/84-85-86-0.

Instrukcije za uplatu

Kupovina paketa se vrši uplatom u dinarima na tekući račun “AKTIVA Bookkeeping” doo Novi Sad, broj 340-11003424-19, otvoren kod Erste bank ad Novi Sad po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Nakon uplate je potrebno poslati imejl na office@aktivasistem.com sa sledećim podacima:

  • Vaše ime i prezime,
  • Paket koji želite da preuzmete i
  • Dokaz o uplati.

Po potvrdi uplate, putem imejla ćete dobiti izabrani paket.

(*U skladu sa članom 15. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS”, br. 87 od 13. novembra 2018.) koji predviđa pristanak na obradu podataka o ličnosti kao jedan od pravnih osnova obrade iz člana 12. Zakona, slanjem imejla dajete svoj pristanak za obradu podataka o ličnosti, kako bismo mogli blagovremeno da Vas kontaktiramo, pre svega, u svrhu ostvarivanja potencijalne poslovne saradnje sa “AKTIVA Bookkeeping-om” Novi Sad a isključivo u svrhu kupovine željenih paketa obrazaca.)

Comments