COVID-19 Info servis za privredu

Povodom aktuelne situacije izazvane korona virusom, Privredna komora Srbije, kao odgovoran partner privrede, pokrenula je Info servis uz pomoć koga privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima u vezi sa poslovanjem u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.

Ukoliko imate problem ili pitanje u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom, učešćem na sajmovima, pozivamo vas da nam se obratite kako bismo vas informisali i pomogli da prilagodite poslovanje u skladu sa aktuelnim merama. Cilj nam je da vam pružimo podršku i da zajedničkim rešenjima umanjimo posledice po poslovanje vaše kompanije, kao i privrede Srbije u celini.

Stručne službe Privredne komore Srbije u stalnom su kontaktu sa predstavnicima Vlade Srbije, resornih ministarstava i nadležnih institucija, kao i međunarodnih poslovnih asocijacija i organizacija, kako bi pomogli privrednicima da prevaziđu izazove i smanje negativni uticaj korona virusa na poslovne rezultate i bilateralne ekonomske relacije sa stranim partnerima.

Ukoliko na Vaše upite možemo odgovoriti pisanim putem, molimo vas da nam se obratite mejlom na: covid19@pks.rs. Za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Na osnovu pristiglih upita, napravićemo pregled odgovora na najčešće postavljana pitanja koji će biti objavljen na portalu, radi bržeg i efikasnijeg informisanja.

Odluka o proglašenju vanrednog stanja

Kodeks ponašanja u poslovnim subjektima tokom vanrednih okolnosti izazvanih epidemijom “Koronavirusa”

Izvor: Privredna komora Srbije

Comments

Novi Sad

  • Pavla Papa 14
  • +381 21 523 655+381 63 105 61 83

Beograd

  • Bulevar Mihajla Pupina 10 A-I/12, sprat 4
  • +381 11 311 83 49+381 60 588 57 19

Izaberite poslovnu jedinicu koju želite da kontaktirate: