Biram uspeh - program unapređenja zapošljivosti mladih

UNICEF Srbija u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Nacionalnom službom za zapošljavanje, uz stručnu podršku i partnerstvo sa Gi Group i partnerima, implementira projekat “Unapređenje zapošljivosti mladih kroz radne prakse“. Cilj projekta je da se kroz program radnih praksi podrži društvena i ekonomska inkluzija mladih, posebno mladih iz osetljivih grupa, pružajući im priliku za obuku, razvoj veština i znanja traženih na tržištu rada.

Program ima za cilj pružanje radnih praksi mladima do 30 godina koji se ne školuju, ne obučavaju, niti su zaposleni, a stekli su osnovni, srednji, viši ili visoki nivo kvalifikacija. Program podrazumeva obuku mladih kroz namenski razvijenu onlajn platformu za učenje kako bi se prilagodili radnom okruženju i stekli neophodne veštine, a zatim obavljanje radne prakse.

Poslodavci koji se uključe u program imaju mogućnost selekcije obučenih mladih praktikanata, na osnovu potreba za kadrom određenih profila u okviru svoje kompanije, i pružanja radne prakse u trajanju od dva meseca za odabrane praktikante.

Svi zainteresovani poslodavci i nezaposlena lica mogu da se prijave za učešće u projektu putem internet sajta: www.biramuspeh.com.

Više informacija možete pronaći na sajtu: www.biramuspeh.com ili porukom na mejl: Klub.biramuspeh@gigroup.com za poslodavce, ili biramuspeh@gigroup.com za nezaposlena lica.

Izvor: Nacionalna služba za zapošljavanje

Comments

Novi Sad

  • Pavla Papa 14
  • +381 21 523 655+381 63 105 61 83

Beograd

  • Bulevar Mihajla Pupina 10 A-I/12, sprat 4
  • +381 11 311 83 49+381 60 588 57 19

Izaberite poslovnu jedinicu koju želite da kontaktirate: