"Proverite" radi sigurnijeg poslovanja

Srpskim privrednicima danas je predstavljena usluga Privredne komore Srbije “Proverite” koja omogućuje proveru boniteta domaćih i stranih poslovnih partnera, procenu rizika naplate i osiguranje potraživanja.

U saradnji sa društvom za upravljanje rizicima COFACE, jednim od tri svetska lidera u osiguranju potraživanja, firme u Srbiji putem E usluge PKS “Proverite”, na portalu eUsluge, mogu dobiti poslovne informacije o finansijskom riziku, stabilnosti poslovanja dobavljača i kupaca, u zemlji i inostranstvu, kao i o predvidivosti određenih pokazatelja poslovanja.

U pitanju su ključni faktori za širenje na tržišta i pronalaženje poslovnih partnera. Poručivanjem izveštaja dobija se uvid u poslovanje i finansijsku stabilnost kompanije, kao i informacije o statusu i istorijatu.

Takođe, firme mogu da provere i sopstveni bonitet, naručivanjem bonitetnog izveštaja za sopstvene potrebe, kao garanta u razgovorima sa domaćim ili ino dobavljačima.

Usluga “Proverite” je još jedna od digitalizovanih usluga Privredne komore Srbije, koja će doprineti unapređenju efikasnosti servisa u skladu sa potrebama članica i poslovne zajednice. Dostupna je na portalu eUsluge.

Izvor: Privredna komora Srbije

Comments

Novi Sad

  • Pavla Papa 14
  • +381 21 523 655+381 63 105 61 83

Beograd

  • Bulevar Mihajla Pupina 10 A-I/12, sprat 4
  • +381 11 311 83 49+381 60 588 57 19

Izaberite poslovnu jedinicu koju želite da kontaktirate: