Meni
Meni
 • Srpski
 • России
 • Deutsch
 • English

Poresko savetovanje
Knjigovodstvena agencija
Osnivanje preduzeća i radnji

Pronaći ćemo put
ili ćemo ga stvoriti.
Hannibal

Uslovi korišćenja

Pridružite nam se na  facebook.png

 
Great Winners Have Great Coaches.
Velike treniraju veliki.
                                        Don Yaeger 

 1. Veliki broj tekstova i mnogi obrasci na ovom sajtu naš je autorski rad i vlasništvo je preduzeća "Aktiva sistem", dok su propisi i saopštenja kao i veliki broj propisanih obrazaca skinuti sa sajtova javnih izvora. Ukoliko smo, iz neznanja ili bilo kojeg drugog razloga, povredili ili postoji mogućnost da povredimo nečija autorska ili druga prava, molimo da nas o tome obavestite na našu e-mail adresu office@aktivasistem.com, direktno na telefone +381 (0)21 523 655 i +381 (0)63 105 61 83 ili pismeno na adresu "Aktiva sistem" doo, Novi Sad, Pavla Papa 14, i mi se obavezujemo da ćemo, bez odlaganja, takve sadržaje ukloniti sa sajta.
   
 2. Ujedno pozivamo i vas, posetioce ovog sajta, da nam, na gore opisani način ili putem komentara na našem blogu, šaljete vama dostupne obrasce i tekstove propisa te da na taj način doprinesete da ovaj, iako u osnovi promotivni sajt, predstavlja i svojevrsno javno dobro. Osim toga, pozivamo vas da nam dostavite obrasce koje ste vi kreirali, svoje stručne članke, priloge ili komentare uz koje ćemo, u slučaju objavljivanja na sajtu, obavezno navesti ime autora. Ukoliko imate prigovor, savet ili predlog koji bi nam pomogao da poboljšamo naše sadržaje, imajte u vidu da je vaše mišljenje naše dragoceno saznanje. Zahvaljujemo.
   
 3. Svi sadržaji sajta slobodni su za korišćenje (štampanje, downloadovanje) uz obavezno navođenje izvora, odnosno autora. Uklanjanje autorskih ili promotivnih oznaka i tekstova sa skinutih (downloadovanih) sadržaja nije dozvoljeno.
   
 4. Sadržaji sajta su isključivo informativnog karaktera i ne smeju se smatrati dovoljnim temeljem za donošenje poslovnih, finansijskih ili ličnih odluka.
   
 5. Vlasnik sajta ne snosi nikavu odgovornost u slučaju tehničkih grešaka, pogrešnih, netačnih ili neažurnih informacija, nema obavezu obaveštavanja o novim informacijama, promenama istih ili sadržajima koji mogu biti suprotni ranije objavljenim sadržajima, i ne pruža garanciju za eventualne direktne ili indirektne štete nastale korišćenjem sadržaja ovog sajta.
   
 6. Sajt sadrži linkove koji vode na neke druge lokacije na internetu koje su u vlasništvu trećih osoba za čije sadržaje ne garantujemo niti odgovaramo.
   
 7. Sajt je optimizovan za Google Chrome.
   


Novac Porezi nisu dobrovoljna kategorija, plaćate ih jer morate.
Mi tražimo načine da platite manje, u skladu sa propisima.

Pronaći ćemo put ili ćemo ga stvoriti.     Hannibal